Akuten

Fredagen började jättebra! Vi käkade tacos på kvällen och jag var med och lagade mat. Men dock så började jag få jätteont i magen, ryggen och axlarna.. Det har hänt många gånger, men detta var värre än vad det brukade vara. Jag hade ont i ca 2 timmar innan mamma bestämde sig för att köra mig till akuten. Jag hade så fruktansvärt ont, och magen hade liksom svullnat upp. Vi kom dit runt halv 9 på kvällen, och jag var trött och hade ont. Vi fick vänta i nästan 3 timmar innan vi fick träffa en läkare som antog att jag hade IBS. Så nu så har jag yttligare en ”sjukdom” att handskas med ..

Iallafall, resten av helgen har vart bra. I lördags ( igår ) så var det soligt men det blåste otroligt mycket. Jag och pappa var ute och sprang, och det kändes jättebra! :3 Har även vart ute i stallet, men ponnyn som jag är ”skötare/medryttare” till är väldigt gammal, och jag märker att åren kommer ifatt henne. Hon har vart pigg otroligt länge trots hennes 28 år! Men för henne egna bästa så rider jag henne inte, utan vi går på promenader med grimskaft istället!

Hur mår ni idag då? Hoppas att ni alla får/har en bra dag, kram på er! ♥

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>